ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το σύγχρονο επιχειρηματικό προάστιο του Αμαρουσίου φιλοξενεί επιχειρήσεις, πολυεθνικές εταιρείες και αθλητικές εγκαταστάσεις. Το Civitel Olympic, μαζί με το άλλο ξενοδοχείο του ομίλου, το Civitel Attik που απέχει μόλις πέντε λεπτά, είναι τα μοναδικά ξενοδοχεία στην περιοχή που διαθέτουν μια σειρά από άνετους συνεδριακούς χώρους.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εκδήλωση ή συνέδριο στο ξενοδοχείο εύκολα και γρήγορα, με την υποστήριξη και την ευελιξία των εξατομικευμένων επιλογών που παρέχει το προσωπικό μας. Επιπλέον, εάν παρακολουθείτε κάποια εμπορική έκθεση ή κάποιο συνέδριο σε οποιοδήποτε από τα κυριότερα εκθεσιακά κέντρα, με χαρά θα ανακαλύψετε ότι βρίσκονται όλα σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Συνεδριακές εγκαταστάσεις & Υπηρεσίες

Για μικρές και μεσαίου μεγέθους εκδηλώσεις, το Civitel Olympic διαθέτει αίθουσα συνεδρίων 70τ.μ. με εγκαταστάσεις προηγμένης τεχνολογίας, που προσαρμόζονται ανάλογα με την εκδήλωση. Ο χώρος είναι ιδανικός για ιδιωτικές συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών, σε μια ήσυχη τοποθεσία. Φημίζεται για τα εταιρικά σεμινάρια, τις εκδηλώσεις σε στυλ σχολικής τάξης και τις συναντήσεις αθλητικών ομάδων, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 80 άτομα.

Για μεγαλύτερες ομάδες που επιλέγουν τον όμιλο της Civitel, το κομψό εστιατόριο στο επίπεδο του χώρου υποδοχής και το ευρύχωρο μπαρ στον ίδιο χώρο μεταμορφώνονται σε ζωντανούς χώρους συνάντησης, ιδανικούς για κοκτέιλ πάρτι και δεξιώσεις. Οι χώροι αυτοί προτιμώνται συνήθως από αθλητικές ομάδες ή επιχειρήσεις που απαιτούν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε ένα ηλιόλουστο περιβάλλον με σύγχρονο ελκυστικό ντεκόρ. Το εστιατόριο, έκτασης 90τ.μ., μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 140 άτομα, ενώ στα 97τ.μ. του μπαρ μπορεί να χωρέσουν μέχρι και 200.

Η εντυπωσιακή αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων στον τελευταίο όροφο του Civitel Olympic αποτελεί ένα ακόμα εξαιρετικό μέρος για υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις, με εκπληκτική θέα των βορείων προαστίων. Είναι ο μεγαλύτερος συνεδριακός χώρος στο κατάλυμα, καλύπτει πάνω από 250τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 290 άτομα για κοκτέιλ πάρτι ή δεξίωση. Τους καλοκαιρινούς μήνες ενδείκνυται για την απαράμιλλη θέα στο ηλιοβασίλεμα και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, προσφέροντας μια πολύ διαφορετική εμπειρία από την αίσθηση του εσωτερικού χώρου. Με την Αθήνα να είναι γνωστή για τον ήπιο, ηλιόλουστο καιρό της, ο χώρος φαντάζει ιδανικός το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Για να τελειοποιήσετε την εμπειρία του συνεδρίου σας, ένα ευρύ φάσμα υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστικού εξοπλισμού είναι διαθέσιμο και υποστηρίζεται από τεχνικό προσωπικό και την ομάδα του ξενοδοχείου. Ο ταλαντούχος σεφ και η ομάδα του είναι, επίσης, σε ετοιμότητα για να προετοιμάσουν διαλείμματα για καφέ με εκλεκτό μπουφέ ή γεύματα από την κάρτα μας.

Γιατί να κάνετε κράτηση σε εμάς;

  • Βασικός Οπτικοακουστικός Εξοπλισμός
  • Φυσικό Φως Ημέρας
  • Υπηρεσίες Γραμματειακής Υποστήριξης
  • Ημερήσιο Πακέτο Συμμετοχής Συνέδρου

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ